Megosztom:

Egész napos családi fotózás

 

 

Egy teljesen új szolgáltatást kínálok nektek az idén 2018-ban!:smiley heart

Egyszerűen imádom! 

Mert nem csak esküvőket, születésnapokat, egyéb eseményeket lehet fotózni, hanem készíthetünk rólatok "CSAK ÚGY" egyszerű, hétköznapi képeket! Egy napon keresztül. 

Egy napot eltöltök veletek, akár otthonotokban, kiránduláson, séta közben, nyaralás közben, bevásárlás alkalmával...bármilyen napi teendőtök közben és végig fotózok.

Gondoljatok bele, hogy micsoda élmény lesz gyermekeiteknek, vagy párotoknak egy pár év, évtitzed múlva visszanézni, hogy hogyan is telt egy hétköznapja, hétköznapotok?! Én nagyon hálás lettem volna, ha anno rólunk készültek volna ilyen képek gyerekkorunkban!:)

Hogy el tudjatok képzelni egy ilyen fotózást, megmutatom nektek az egyik ilyen fotózásomat.

Az első slideshow a rövidebb verzió, a második a teljes napot mutatja be. 

https://feichtmana.smugmug.com/CsongiJulcsi-egy-napja-r%C3%B6vid/

vimeo.com/273865023

Az első linkben a lejátszáshoz a képnél először a bal alsó sarokban a pici kamera ikonra, majd a szürke ► -re kattintsatok, ahol slideshow idejét is mutatja.

Kukkantsátok meg és ha tetszik, ha szeretnétek ti is ilyen emléket gyermekeitekről, kirándulásaitokról... egy napotokról, keressetek bátran, hogy egyeztessük a részleteket!

Várom a jelentkezésteket! Ne felejtsétek a nyári hétvégéim az esküvő fotózások miatt hamar betelnek!

Mana

 

 

visszalépés

"Egy fényképbe szerkesztett pillanat, egy pillanatba zsúfolt érzés, egy érzés mely mögött egy történet áll, ez maga a fotózás, művészet, ahogy én látom... "

Robotok elleni védelem feloldása

Time: 0.0778 ms | Memory: 2.04MB | Version: 3.5